Vi är glada att välkomna Er till ChocoLux - en salong utöver det vanliga. ChocoLux är en skönhetssalong för Dig som sätter höga krav på kvalité och service. Vi erbjuder behandlingar i allt inom skönhetsvård och vårt mål är att få våra kunder att uppleva harmoni i en avslappnad miljö.


Vi på Chocolux har många års erfarenhet av olika behandlingar inom flertalet områden och värnar om kundens upplevelse som alltid präglas av god service och kvalité i en rogivande miljö. För att alltid följa med i de nyaste trenderna och i den nyaste utvecklingen inom skönhetsvård ägnar sig Chocoluxs personal flera gånger om året åt kompetensutveckling. 

Chocolux har idag även ett eget märke. En exklusiv gellack kollektion noga framtagen av oss med syfte att tillfredsställa kundernas samt nagelterapeuternas behov. Kollektionen består av tre olika basprodukter, bland annat en fantastisk bas ämnad för fransk manikyr som är helt ny på svenska marknaden. Ett brett sortiment av färger inklusive ett stort utbud av färger med Cat-Eye effekt samt No-Wipe Top som ger en långvarig effekt av hållbarhet och en fantastisk glans. Vi arbetar kontinuerligt med att alltid kunna erbjuda de senaste trenderna.
 
Milana Chertova, grundaren av Chocolux har arbetat som nagelteknolog sedan 2008. Hon har idag flertalet utbildningar och certifieringar inom traditionell manikyr, gelé bland annat utbildad hos Biosculpture samt utbildad fransstylist. 
Milanas senaste bedrift är att hon nu även kan titulera sig som certifierad lärare inom nagelteknologi. Hon är en av flertalet representanter världen runt för Yana Luzans akademi och hon fokuserar idag främst på att driva sin skola. Nytänkande i Sverige erbjuder skolan skräddarsydda och målinriktade utbildningar, där hälsa och estetik tar lika mycket plats.

Kontakt


Chocolux AB

Valhallavägen 80
114 27
STOCKHOLM 

073-93 57 028 
info@milanas.se